Stöd & Matchning

Vi vill hjälpa dig till den bästa möjliga starten.

Hjälpredan erbjuder personal som har djup och bred kunskap om arbetsmarknadens olika områden.

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med människor från olika bakgrunder och med olika erfarenheter från sitt arbetsliv. Ibland ifrån olika kulturer med yrken som inte finns i Sverige. Det kan var allt ifrån oljeindustrin till fårskötare eller tillverkare av råvaror. Det kan också gälla yrken inom vård/omsorg, telecomindustrin eller som försäljare för att ge några exempel.

Vad har du för erfarenheter som du kan dela med dig av? Vi hjälper dig hitta en arbetsgivare som matchas mot dina erfarenheter och intressen. Vi hjälper dig och ger dig stöd att söka jobb eller utbildning som kan ge dig en snabbare start till att få en anställning.

Vi har erfarenhet av att arbeta med olika nationaliteter och bakgrunder från många olika länder. För dig som är nyanländ hjälper vi till med integrationsfrågor samt att komma vidare in på arbetsmarknaden.

Det vi erbjuder är studie- och yrkesvägledning, stöd och hjälp att skriva dina ansökningshandlingar, kontakta arbetsgivare och söka jobb. Vi följer med på arbetsplatsbesök och hjälper dig att kontakta arbetsgivare som finns i vårt kontaktnät.

Kontakta först din arbetsförmedlare. Därefter bokar vi in ett besök hos oss. Kontakta Ingela Kindblad på telefon 0708-627319 eller info@hjalpredan.net för mer info.