Integritetspolicy

Hantering av personuppgifter

Hjälpredan i Södra Sverige AB, nedan kallat Hjälpredan,  värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på ett tryggt sätt.  Vi följer tillämpliga dataskyddsregler i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation).

Här nedan kan du läsa mer i detalj om hur och varför vi hanterar dina uppgifter.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi gör det

Allmänt

Hjälpredan behandlar personuppgifter som i samband med avtal lämnas till företaget via personlig kontakt och/eller via hemsidans kontaktformulär. Exempel på information som samlas in är personnummer, personinformation, adressuppgifter, larm- och dörrkoder, nycklar, specifik bostadsinformation, husdjur etc.

Genom godkännande av orderbekräftelse fullgör du som kund vårt kundavtal och samtycker därmed till insamling av de personuppgifter som krävs för att vi ska kunna leverera våra tjänster och fullgöra våra åtaganden enligt vårt avtal samt hjälpa till med RUT-avdragsansökningar.

Hjälpredan behandlar, använder och lagrar de personuppgifterna såväl internt inom företaget och i förekommande fall underleverantörer som får ta del av personuppgifterna för att kunna utföra de tjänster och produkter Hjälpredan AB erbjuder.

De uppgifter som du uppger till Hjälpredan  samt via hemsidans kontaktformulär lagrar vi i syfte av marknadsföring,  t ex att kontakta dig för att offerera produkter och tjänster för dina specifika behov och önskemål.

Hjälpredan följer även de lagstadgade krav på lagring avseende bokföring, vilket innebär att vi är skyldiga att spara informationen i sju år. Andra legitima skäl till att uppgifter måste sparas är t ex obetalda skulder.

Hjälpredan förbehåller sig rätten att inhämta kreditupplysning om kunden innan avtal ingås samt under avtalets gång.  Hjälpredan AB äger rätt att avböja att ingå avtal med kunden eller avbryta pågående avtal mot bakgrund av de uppgifter som framgår av kreditupplysningen.

Hjälpredan samlar in och analyserar uppgifter om användning, nättrafik och sidbesök på hemsidan.

Hjälpredan använder cookies.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har lämnat dina personuppgifter till Hjälpredan kan du begära att få veta alla personuppgifter vi har om dig. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Hjälpredan tillåter inte att underleverantörer använder uppgifterna i andra syften än de som Hjälpredan definierat.

 

Vill du veta mer om hur vi använder oss av dina personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer om det i vår fullständiga integritetspolicy.

Personuppgiftsansvarig

Hjälpredan är personuppgiftsansvarig. Om du vill få information om de uppgifter som behandlas av Hjälpredan , eller om du vill ändra eller ta bort personuppgifter, kan du begära det skriftligt på nedanstående adress:

Hjälpredan AB
Soft Center Etapp III
Fridhemsvägen 8
372 38 Ronneby


Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.